Schoenentrends winter 2020

Schoenen zijn overal en we krijgen er geen genoeg van. Het najaar van 2020 beloofd ons weer nieuwe schoenen en schoenentrends. Mode staat niet stil, de meest unieke en fantastische schoenen zijn het afgelopen jaar gelanceerd. Ben jij benieuwd naar de trends van de winter 2020? Dock154 heeft dé allerleukste schoenentrends verzameld en voor jou op een rijtje gezet. Met deze schoenen ben jij voorbereid voor de winter en loop jij als een echte fashionista rond. Ben jij er klaar voor?

Leukste schoenentrends voor aankomende winter

De schoenentrends van deze winter zijn vergelijkbaar met het afgelopen jaar. Veel trends zien we terug, maar dan in een nieuw jasje. Schoenen in neutrale kleuren zijn geliefd, de zolen van schoenen worden groter en er is minder poespoes om de schoen heen. Het sleutelwoord van dit seizoen is ‘praktisch’. Welke schoenentrends het meest geliefd zijn? Dat leggen wij je uit.

Cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn stoere laarzen met een uniek en western uitstraling. De laarzen zijn verkrijgbaar in lage variant, maar het liefst zien we ze tot de knieën. Dit seizoen stappen we af van rond en kiezen we voor vierkant. De cowboylaarzen hebben vierkante neuzen en vierkante blokhakken. Daarnaast worden onze schoenen dit seizoen witter dan wit. Wel of geen sneeuw? De schoenen zijn in ieder geval spierwit, roomwit of gebroken wit.

Dad sneakers

Een favoriet die we al veel seizoenen zien en gedragen word door kinderen, tieners en moeders zijn de Dad sneakers. Dad Sneakers zijn extreem comfortabele schoenen die gezien mogen worden. Het zijn sneakers verkrijgbaar in de tofste exemplaren die leuk zijn onder vrijwel iedere outfit. Opvallend is dat we dit jaar afstappen van de opvallende kleuren en steeds vaker kiezen voor neutrale kleuren, zoals wit, zwart, bruin, taupe en groen. Wel wordt de zool van de schoen opvallender, wat extra centimeters vinden we niet erg.

Chunky boots

De Chuncky boots is een musthave voor je kledingkast. De halfhoge laarsjes hebben een vetersluiting en zijn gemaakt van leer. Deze schoenen zijn dit jaar nog stoerder en ruiger geworden dan voorheen. Ook zien we dat de zolen steeds groter worden. De grove schoenen zijn een favoriet van velen.

Loafers

Een schoenentrend die netjes en erg comfortabel is, zijn de loafers. Loafers zijn makkelijke instapschoentjes die je terugziet komen met chique details. Dit seizoen komen ze voorbij in warme en diepe effen kleuren of dierenprints. Loafers geven jouw een chique en professionele uitstraling.

Kies jouw favoriet!

Iedereen heeft haar eigen voorkeur en dat zien we terug in schoenen. Niet voor niets mogen we genieten van vele schoenentrends die elk seizoen weer veranderen en verbeteren. Wil jij je schoenenkast de winter van 2020 aanvullen? Doe dat dan zeker met één van de genoemde pareltjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *